Condicions de Reserva

Condicions de Reserva

En sol·licitar informació i per poder aplicar la tarifa corresponent, s’indicarà el total de persones tant d’adults com de nens que ocupin plaça. Nens de fins a 2 anys que no ocupin plaça, sense cost.

Reserva i forma de pagament

Per fer efectiva la reserva s’abonarà el 50% a través de transferència bancària i el 50% el dia de l’entrada amb efectiu. En cas de no rebre l’import de l’entrega a compte en els dos dies posteriors a la reserva, aquesta quedarà automàticament anul.lada sense previ avís.

Normativa

S’han de respectar les normatives de convivència bàsiques (horaris per equips de so, consum de begudes alcohòliques a la via pública, fixar cartells sense autorització, estacionament de vehicles, etc.) que regeixen en tot el terme municipal de Tortellà. L’incompliment d’aquestes normatives pot donar lloc a denúncia de l’autoritat competent i la consegüent sanció econòmica.

En cap cas s’admetran més persones de les estipulades en el contracte, tant a l’interior de la casa, com en tot el seu recinte exterior.

El preu per cada persona convidada que no pernocti a la casa és de 15 €, amb un màxim de 5 convidats.

No està permès l’ús i instal·lació de matalassos, tendes de campanya, inflables, carpes, etc.
Si calgués adaptar alguna plaça supletòria, es comunicarà al propietari amb almenys 7 dies d’antelació.

No està permès l’entrada d’animals a la casa, ni al seu interior ni al seu exterior.

Altres serveis i extres

Es disposa d’un llitet sense càrrec. Hi ha un llit supletori (suplement de 15€/nit).

Serveis opcionals per hores

Cangur, ajudant per a cuina, neteja, etc. Consultar disponibilitat i condicions.

Horaris d’entrada i de sortida

Per norma general, l’entrada a la casa serà a partir de les 16 hores del primer dia contractat i la sortida fins a les 12 hores de l’últim dia contractat. Altres opcions d’horari consultar amb la propietat. SEMPRE s’ha d’avisar amb antel.lació de l’hora d’arribada a la casa.

Entrada a partir de les 14 hores (sempre que sigui possible) del primer dia contractat i sortida fins a les 15 hores de l’últim dia contractat, comunicant-ho al propietari en fer la reserva. Sense cap cost extra.